Intim lézer

A női test változásai között az egyik legkellemetlenebb, mikor a kismedencei tartószerkezet, a hüvelyt, méhet, hólyagot tartó izmok és kötőszövetek veszíteni kezdenek rugalmasságukból. Ez a változás akár az életkor előrehaladtával, akár szülést követően sajnos gyakran jelentkezik. Az izmok tornáztatása, edzése mindenkinek saját, önmagára fordított idejétől, képességeitől, kitartásától függ, és bizony, nem dőlhetnek hátra a székben – életen át tartó edzésre volna szükség. Enélkül a hüvelyben kialakulhat teltségérzet, a hüvely szárazsága és tágassága miatt a házasélet által okozott öröm szenved csorbát, és kellemetlen tünetként – eleinte csak terhelésre, köhögésre, tüsszentésre, majd spontán is – akaratlan vizeletvesztés, inkontinencia jelentkezhet.

Az intim lézeres kezelés ezt a napi szintű, kötelező edzést teszi hatékonyabbá, vagy váltja ki teljesen.

Előzetes konzultációt, vizsgálatot követően végezzük a beavatkozást. Maga a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, ambulanter végezzük. A kezelés után nyugodtan lehet utazni, mivel nem jár különösebb megterheléssel.

Három egymást követő hónapban van egy-egy kezelésre szükség, és optimális esetben nem csak teljesen megszűnnek a panaszok, de – akár élethosszon át – vissza sem térnek.

Amennyiben a kezelés felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!

%d blogger ezt szereti: