Bemutatkozás

Domokos Tamás vagyok, harminc éve, 1992. óta általános orvos. Szülészet-nőgyógyászati szakvizsgát 1996-ban tettem. Több magyarországi és külföldi intézményben volt lehetőségem gyakorlatot szerezni.

2000. óta magánorvosként dolgozom. Orvosi munkám mellett belekóstoltam a közgazdaságtanba, a mentálhigiénés segítők munkájába, gyásztanácsadó- és mediátor-képzést végeztem, tagja vagyok a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvosi társaság Perinatális Veszteség Munkacsoportjának.

A holisztikus szemlélet, az alternatív gyógymódok is közel állnak hozzám. Az életmód-váltástól a homeopátiáig bármi eredményezhet önmagában is megoldást, de lehet hasznos kiegészítője is a hagyományos, nyugati típusú orvoslásnak.

Munkám során mindig azt tartom szem előtt, hogy egy betegség nem csupán önmagában értelmezhető. A megszokottól való eltérésnek oka van, így pusztán a tüneti kezelés nem lehet cél. Alapvetően minden ember egyensúlyban lévő, kerek egész. A felborult egyensúly helyrebillentése nem oldható meg tablettákkal, vizsgálatokkal. Az EGÉSZ-ség elérése, megtartása a cél. Párszáz éve keleten az orvosok akkor kaptak honoráriumot, ha páciensük nem volt beteg. Elgondolkodtató…

Mindennapi munkám során húsz éve van mellettem kolléganőm, Gyurováth Gabriella. Diplomás ápolónő, HÍD-képzésen végzett szülésznő, kivételes arc- és névmemóriával megáldott asszisztens. Ha telefonon keres minket, első körben vele tud beszélni. Képzettsége, tapasztalata, tudása, és az együtt ledolgozott húsz év a garancia arra, hogy tanácsait bizalommal fogadja.

Ha hozzám van kérdése, a rendeléseken személyesen, vagy a világhálón keresztül, üzenetben, mailben talál meg. Ismeretlenül nem áll módomban véleményt, tanácsot adni, de azoknak a pácienseknek, akik már megfordultak rendelőmben, szívesen segítek így is.

%d blogger ezt szereti: